Upcycling

De wereld van circulair printen

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, en graag nodigen wij u dan ook uit om de tour van onze fabriek te nemen door middel van deze video. Bent u na het kijken toch nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

YPOC uniek in UpCycling

YPOC heeft met het merk United Bright een professioneel productie proces ontwikkeld voor het Upcyclen van MFP' s, print & kopieer apparaten. Er is geen ander bedrijf dat dit kan. Het behouden van het apparaat ligt hieraan ten grondslag. Het is met dit proces niet nodig om een nieuwe machine vanuit raw materials op te bouwen. Door het complete re-manufacturing process, het Upcycling process is het mogelijk het bestaande apparaat een nieuw leven te geven. Het apparaat is als nieuw en komt met volledige garantie. Hiermee kunnen we de impact op het milieu terugbrengen en kunnen we een apparaat genereren met dezelfde kwaliteit als het origineel. Het bijzondere is dat we dit kunnen vanuit een productielijn en daar heeft iedere printer dezelfde kwaliteit.

Demontage & Schoonmaak

Alle gebruikte apparaten komen door de nauwkeurige geselectie heen als ze minder verbruikt hebben dan wat mogelijk is en voor geschreven is op basis van een gehele life cycle. Vervolgens worden ze grondig schoongemaakt. General cleaning of the device. Het gehele apparaat wordt uit elkaar gehaald zodat alle losse onderdelen schoongemaakt kunnen worden.

Onderdeel voor onderdeel

Alle onderdelen van de verschillende units worden vervangen en elke unit ondervindt een controle voordat het weer teruggeplaatst wordt in het proces: PCDU, Transfer Unit, Fusing Unit, Paper & Original Feed Unit. Zo behouden we de kwalteit van A tot Z in eigen hand zonder het proces van de circulaire economie te onderbreken. Dit geeft overzicht en zekerheid.

Montage

Het chassis komt aan bij de volledig gecomputeriseerde productielijn en wordt in 15 verschillende stappen voorzien van onderdelen en units. Gaandeweg wordt alles nogmaals gecontroleerd om kwaliteitsnormen te handhaven.

Kwaliteitsinspectie

Alle MFP's en kopieerapparaten worden in de laatste twee stappen van de productielijn geïnspecteerd of ze voldoen aan onze kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen. Daarnaast wordt getest op kwaliteit, afdruk en afstellingen. Uiteindelijk volgt er een ZeroJam test, waarbij het apparaat meer dan 2000 dubbelzijdige afdrukken maakt.

YPOC UpCycled!

Dan is het zover! Na een investering van meer dan 25 uur waaronder het herzien op meer dan 100 punten, het vervangen van verschillende onderdelen, ondergaan van een grondig schoonmaakproces met zorg voor het kleinst detail; hebben we een nieuwe MFP geheel volgens de onderhoudscycli en nog belangrijker: standaarden van de leverancier. Als nieuw en met de garantie van een nieuwe!

Schuiven naar boven